Avusturalya’daki En Büyük 10 Dil Okulu

Ahmet Bican Gülcü
Avusturalya’daki En Büyük 10 Dil Okulu
  • 15 Eylül 2016
  • Ahmet Bican Gülcü

Avusturalya’daki En Büyük 10 Dil Okulu

Avusturalya biraz uzak olmasına rağmen, İngilizce öğrenmek isteyen Türklerin sıkça tercih ettiği ülkelerden bir tanesidir. Eğer siz de Avusturalya'da İngilizce eğitimi almaya karar verirseniz, bu ülkede en iyi 10 dil okulunu inceleyebilir ve bir tanesine karar verebilirsiniz.

Önce Avustralya’nın en meşhur şehri Sydney’den başlayalım.

1. Australian Ideal College 

2007’den bu yana aktif olan AIC, kendini yüksek kaliteli İngilizce dersleri vermeye adamış çok profesyonel ve modern bir eğitim kurumudur. AIC İngilizce eğitimide mutlak başarıyı hedeflemiş bir dil okulu olarak bilinir. Ayrıca bu okulda profesyonellik ve birebir ilginin bir arada sunulduğunu söyleyebiliriz. 

2. La Lingua Language School 

Eğitim hayatına 1995’te başlayan ve kurulduğu tarihten itibaren iyi yapılandırılmış ve akredite edilmiş bir kurum olarak, öğrencilerine eğitim hizmeti veren bu okul Syndey’in tam göbeğindedir. Bu kurumun kendini gururlandırmasının sebebi ise standartlarının çıtası olduğu kabul ediliyor ediliyor. Ayrıca pratik yapmaya yönelik dersleri ile de iyi bir nam yapmış bu okulun felsefi, “Gerçek Hayat için İngilizce”. Bu da demek oluyor ki, daha çok iletişime yönelik, dost canlısı, eğlenceli ve profesyonel bir eğitim alacaksınız. 

3. Australian International College of English

Sydney’in merkezinde bulunan bu prestijli okul, öğretim, öğrenci hizmetleri ve eğitim fırsatları konularındaki seçkinliği ile tanınıyor. Bu okulun; aile içindeymişsiniz hissi verecek kadar küçük, gelişiminiz için en iyi eğitim seçeneklerini size sunacağı kadar da büyük olmasıyla, Avustralya’da dil öğrenmek için seçeceğiniz okul olmayı hak ediyor diyebiliriz. 

4. English Language Company

Birçok dil okuluna çok yakın bir konumda bulunan ELC, kafeleri, mağazaları ve yakındaki bilindik manzaralarına sahip büyük ve modern bir kampüse sahip. 35 ülkeden gelen öğrencilerine kaliteli bir şekilde İngilizce dersleri veren ELC’nin gurur kaynağı ise mükemmel öğretimi ve bütün öğrencilere yönelik hizmetleri. 

Avusturalya'nın üçüncü büyük şehri olarak kabul edilen Brisbane’deki en iyi okullarla devam edebiliriz;

5. Shafston International College

1995’ten beri eğitim hizmetini sürdüren SIC, Brisbane’de ikamet eden farklı ülkelerden gelen öğrencilere nehir kenarında bulunan şahane bir yerde özel eğitim sağlıyor. Harika bir manzaraya sahip bu okulun yeşillikler içinde olmasıysa şehrin içinde eğitim için sessiz ve sakin bir ortam oluşturuyor. 

6. Viva International College of English 

Viva, amacı İngilizce öğrenmek olan dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış programlarıyla hizmet veriyor. Viva, eğitimlerini, sempatik öğretmenleri ve özel yeteneklere sahip eğitmenlerinin eğitim tecrübelerini harmanlamasıyla veriyor. 

7. English Unlimited

English Unlimited, İngilizce öğretirken mutlu kalmanızı amaçlayan bir okul. Bu kurum ayrıca İngilizcenize olan güveninizi harika öğretmenleri, harika İngilizce programları, sık rastlayamayacağınız olanakları, şikayet almayan politikaları ve harika değerleri ile birlikte harici hizmetleriyle geliştirmeyi kendine görev addetmiş. İngilizce öğretmeye aşırı tutkulu, sempatik, eğlenceli ve en önemlisi öğrenme sürecini anlayan öğretmenlerle çalışmak istiyorsanız, bu okulu tercih edebilirsiniz. 

Ve diğer büyük şehir Melbourne’daki okullar;

8. Swinburne College English Language Centre

İngilizce dersleriyle kişisel İngilizce taleplerinizi karşılayabileceğiniz veya doğrudan Swinburne Teknoloji Üniversite giriş sınavlarına hazırlanabileceğiniz bu dil okulundaki seviyeler, başlangıç seviyelerinden ileri düzeye kadar olan geniş bir yelpazeye sahip. 40 ülkeden yaklaşık 400 öğrencinin bulunduğu okulda, İngilizcenizi geliştirmenizin yanı sıra, dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlarla tanışıp, geliştirdiğiniz İngilizcenize de pratik yaptırmış olursunuz. 

9. Impact English College

Bu okul, sizlere, kalifiye ve profesyonel öğretmenleriyle çok çeşitli, yoğun ve pratik İngilizce dersleri sunuyor. Aynı zamanda bu okul, IELTS sınavına hazırlanırken, halihazırdaki veya girmeye çalıştığınız iş için lazım olan İngilizceyi öğrenirken veya sadece bu güzel şehri veya ülkeyi gezmeyi düşünürken sizlere yardımcı olmayı vaat ediyor. 

10. Australian National College of English

Öğrencilerinin faklı öğrenim türlerini ve ihtiyaçlarını anlayan bir yapıya sahip olan ANCE, pratik çözümleri, grup, ikili ve tek kişi çalışmaları, görsel-işitsel sunumlarını, problem çözme etkinlikleri ve saha gezilerini bir araya getirmiş bir okul. Bu okuldaki öğretmen Avustralya ve dünyanın diğer bölgelerinde tecrübe kazanmış kişiler arasından seçiliyor. ANCE’nin konumu kafeler, restoranlar ve Yarra nehri çevrelenmiş Melbourne CBD’de bulunmakta. 

    Etiketler: